Det beste resultatet innen skjønnhet og velvære.

Blogger: Sandra Dee

Sponsorbilde

Blogger: Sandra Dee

Sandra DeeFor noen dager siden fikk vi en e-post fra en hyggelig jente som heter Sandra. Det viste seg at hun var forfatteren bak den morsomme og spicy bloggen, «Musings Of Dee«. Her berører Sandra det meste av hva som er viktig og morsomt i hennes liv, og skriver om det med ærlighet, snert og humor.

Sandra var på vei til syden, og hun spurte pent om det var mulig å få teste ut solkremproduktene våre, Dina Bellè solfaktor?  Først og fremst fordi hun ofte fikk diverse hudproblemer/reaksjoner med andre, vanlige solkremer, men også fordi hun var nyskjerrig på Dina Bellè serien vår. Vi sendte derfor Sandra ned til sol og syden med en gavepakke Dina Bellè solkremprodukter hun kunne prøve, og til gjengjeld skulle hun gi oss noen tilbakemeldinger på hvordan hun likte eller mislikte produktene våre.

Who’s That Girl?
Hvem er så denne Sandra? Jo, det viste seg at Sandra er en 28-år-gammel jente/dame fra Molde, som har bosatt seg i Tigerstaden. Her jobber hun til daglig med markedsføring og design for konsulentselskapet Pearl Consulting, samt blogger for det nettbaserte kvinnemagasinet Femelle.no. Hun forfatter også artikler for portalen, er med på en rekke blogg & mote-relaterte eventer, og er en av 10 jenter i den kommende web-serien Femellebloggerne. Samboeren til Sandra er en hjerteknuser av en liten hvit kanin som bærer navnet Monroe. Og når Sandra ikke er på jobb eller koser med Monroe, bruker hun store deler av fritiden sin på cafebesøk med gode venner, samt legger planer for sin andre lidenskap som er å reise.

For å bli bedre kjent med Sandra, ta turen innom hennes Instagram eller blogg. ( Instagram – Blogg )

No Comments

Post a Comment