Det beste resultatet innen skjønnhet og velvære.

Ansiktsbehandling

Behandling

Våre ansiktsbehandlinger gir både dyp peeling og super dyp rensing av huden som resulterer i en enorm fornying av hudcellene og en utrolig forfriskende ren følelse.

Vi har behandlinger som gir ny glans til huden, som passer til alle hudtyper. Døde hudceller fjernes og huden fornyes, store porer reduseres , trekker ut talgen fra» sorte prikker» og reduserer talgproduksjon, tilfører huden masse fuktighet og hjelper mot rynker og linjer, gir huden en lift og tilfører huden oksygen.

Når huden tilføres oksygen vil det si at blodsirkulasjonen stimuleres og fuktighets opptaket blir bedre, for uren hud betyr det at bakteriene ikke får grobunn da de ikke tåler oksygenet.

*Alle ansiktsbehandlinger utføres med nakkemassasje

Hudanalyse

Vi vil bruke dette verktøyet for å få et presist overblikk over huden din. Selv om vi er godt trente hudpleiere, og kan se mye bare av å kikke på hud overflaten. Kan vi med en hudanalyse se litt mer i dybden av huden, samtidig som den vil gi oss nøyaktige målinger av f. eks: Rynkedybde, fuktighetsnivå, poretilstoppninger.

Ved bruk av dette verktøyet kan vi kartlegge og sette opp et eget hudpleieprogram sammen som er skreddersydd til din hud, og som vil gi deg gode resultater. Du vil også få anbefalinger av hva slags produkter som vil passe best til deg, i forhold til hjemmebehandling, for å ta vare på og forbygge huden din best mulig.

* Gratis hudanalyse ved bestilling av hudpleiebehandlinger.

Ansiktsbehandlinger

    Priser fra 490,-